Financiële steun (doneren)

In onze samenleving gaan mogelijkheden helaas hand in hand met financiële middelen. Together Alive vzw legt een spaarpot aan die volledig toebehoort aan onze huidige en toekomstige bewoners. Hoe groter hun spaarpot, hoe meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan Hagrid, de Grote Vriendelijke Geit die reeds verschillende chirurgische ingrepen nodig had voor een pijnvrij leven.

De centjes van Together Alive vzw gaan op dit moment volledig naar het inrichten van de dierenverblijven, aangepaste voeding, medicatie en veterinaire zorg. We zorgen ervoor dat we steeds een buffertje behouden voor medische noodgevallen en zijn daarom selectief in de (hoeveelheid) dieren die we thuis heten. Hoe meer centjes we kunnen verzamelen, hoe meer toekomstmogelijkheden we scheppen.

Hagrid, de Grote Vriendelijke Geit, hier pas terug van UGent en blij om thuis te zien.

Donaties

Dankzij Trooper kan je ons steunen bij elke aankoop bij jouw favoriete online shops. Zo gaat er een percentje van jouw aankoop naar de spaarpot van onze vzw en dat zonder dat jij een euro extra betaalt.

Sinds 12 april ’23 mocht Together Alive vzw een officiële erkenning ontvangen van de dienst dierenwelzijn. Dit houdt in dat we voor giften die werden gedaan vanaf die datum fiscale attesten kunnen leveren. Als je op jaarbasis meer dan 40 euro doneert, dan heb je recht op een belastingvermindering van 45%.


Nellie, de hond die niet wist hoe hond te zijn

Steun Together Alive vzw met de aankoop van dit boekje. Meer informatie op www.nelliedehond.com


Shewolf tvv Together Alive vzw

Mensen die moeilijkheden ervaren met het samenleven met honden, kunnen op het Land van Pan terecht voor ondersteuning bij Ineke Vander Aa, Shewolf. In ruil vraagt ze een vrije bijdrage voor Together Alive vzw, waarmee ze de zorg kan garanderen van de dieren die hier onder haar vleugels leven. Deze bijdragen kunnen worden gestort op bovenstaand rekeningnummer met vermelding van de naam van jezelf en de hond. Kan je moeilijk een bedrag kiezen? Een gedragsconsult bij Ineke kost gemiddeld 60 euro/uur. Kies gerust een bijdrage die past bij jouw budget en bij jouw gemoedsrust.


Scroll naar boven