Bij Together Alive vzw stap je in een wereld die we als dier met andere dieren delen. De ene is er niet minderwaardig aan de andere. We inspireren tot een gelijkwaardige manier van samenleven, en we bieden de opportuniteit om thuis te komen aan dieren die moeilijk een plekje vinden in onze samenleving. Daarvoor creëren we op dit moment het project Het land van Pan

Iedereen komt graag thuis. Ook honden en katten die om verscheidene redenen op zoek gaan naar een nieuwe plek om thuis te komen. Ergens, of bij iemand. We ondersteunen hen graag bij dit herplaatsingsproces, daarom hebben wij het project De wereld van Nellie opgericht.

Wie zijn wij?

Together Alive vzw wordt bestuurd door Ineke Vander Aa (voorzitter), Peter Clockaerts (secretaris) en Gerda Gailly (penningmeester). Samen creëren zij een veilig en transparant platform voor onze steeds evoluerende projecten waarin dierenwelzijn centraal staat. 

Onze teamleden zetten zich in voor de dagelijkse werking van onze organisatie:

Ineke Vander Aa is auteur, dierenmoeder en kattenhoteluitbaatster. Ze woont samen met allerlei geadopteerde dieren als honden, katten, geiten en kippen. Meer over Ineke lees je op www.inekevanderaa.be en www.chatoo.be.

Als voorzitter waakt Ineke over de goede werking van Together Alive vzw. Ook zet ze zich in voor de dagelijkse verzorging van de geiten in het Land van Pan en coacht ze nu en dan een hond binnen De wereld van Nellie.

IMG_E5877
Ineke

Stefanie Gilissen is een combinatie van no-nonsense, eerlijkheid, inzicht in de wereld en een hart voor mens én ander dier. Elke reis die ze maakte, van het noorderlicht tot de Afrikaanse gorilla’s, verscherpte haar focus en voedde haar passie. Thuis woont ze samen met haar 2 katten, hond en enkele kippen en in haar privéleven zet ze zich in voor een betere wereld, met verve om naar op te kijken.

Stefanie haalt haar handen uit de mouwen om te helpen bij het organiseren en uitvoeren van evenementen en sensibilisatie-campagnes. Ze verzorgt de website en de sociale media van Together Alive vzw (Facebook en Instagramen helpt bij het emailverkeer.

Stefanie

Reninka Vanden Dorpe: “Het is boeiend om naar mensen en andere dieren te luisteren. Ik houd ervan om hun verhaal te mogen horen en – waar mogelijk – te kunnen ondersteunen.
Een wereld waarin elk individu bestaansrecht heeft, het recht om emoties te tonen, het recht om anders te zijn, het recht om een goed leven te hebben, daar droom ik van. Bij Together Alive vzw voel ik me omringd door mensen met dezelfde dromen. Het is een voorrecht om deel uit te maken van dit team en samen deze dromen een beetje te kunnen waarmaken.”

Reninka is een professionele hondencoach en binnen Together Alive VZW begeleidt zij zowel de hond, het gezin die afstand doet als de adoptant tijdens het herplaatsingsproces

Reninka

Maaike Pannemans: “Samenleven met dieren, vanuit het besef dat wij zelf evengoed dieren zijn, dat is wat mij bij Together Alive bracht. Met z’n allen delen we de wereld en proberen we er samen het beste van te maken. Toch past niet iedereen in het plaatje dat voor hen voorzien is, en daarom ben ik ongelooflijk vereerd dat ik met de rest van het Together Alive team het herplaatsingsproject voor honden mee mag opzetten en ondersteunen.”

Maaike is professionele hondencoach en binnen Together Alive vzw verzorgt zij de coördinatie en administratieve opvolging van herplaatsingen van honden.

Maaike

Oprechte betrokkenheid, dat is Marion Bekkers. Bij Together Alive vzw is zij professioneel hondencoach die zowel de hond ondersteunt bij zijn herplaatsingsproces, als zijn familie en adoptant. Wij kozen voor Marion omdat ze onze waarden deelt van de hond als volwaardig en complex individu, maar ook omdat haar levenservaringen haar hebben gesterkt in het bieden van liefdevolle ondersteuning op maat. Marion besteedt tevens aandacht aan de balans tussen voeding, lichamelijke en geestelijke gezondheid. Meer over Marion lees je op www.teamspiritanddogs.nl

Marion

Hannelore Coenen voelt zich thuis tussen paarden, honden en sinds 2023 ook tussen de geiten. In Het land van Pan helpt Hannelore bij de verzorging van de geiten die hier permanent verblijven. In haar dagelijks leven tref je Hannelore als dierenartsassistente bij Dierenartsenpraktijk booZoo en is ze graag actief met haar hondenkinderen Lola en Sil. Hannelores verantwoordelijkheidszin maakt haar een betrouwbare hulpkracht. Niet alleen wij, maar ook onze geitjes zijn erg blij dat we Hannelore mochten verwelkomen in ons team.

Hannelore
Scroll naar boven