Gigi

Na er goed over nagedacht te hebben besloot ik om een hond te adopteren. Ik ging op zoek naar mogelijkheden en kwam terecht bij de organisatie Together Alive.
Hun manier van werken sprak me dadelijk aan en ik keek regelmatig of er een hond tussen zat die een mogelijke match met mij kon zijn. Opeens verscheen Gigi en ik stelde me kandidaat.
Nadat ik de vragenlijst had ingevuld volgde er een eerste kennismaking met coach Marion, ik voelde dadelijk de zorg die er geboden wordt voor alle partijen.
Daarna kwam de kennismaking met Gigi, deze verliep goed en er kwam nog een volgende ontmoeting. De contacten verliepen goed, dus Gigi mocht eens een weekendje komen logeren. Dit was heel fijn, zo konden we allebei eens ervaren of het goed zat.
En het zat goed, dus ik heb ervoor gekozen om Gigi te adopteren! Deze manier van werken: de zorg gecombineerd met een open communicatie maakte dat het adoptieproces fijn en soepel verliep en dat er niets geforceerd werd. Ik ben nu een gezinslid rijker, dankjewel Together Alive!
Evy

Scroll naar boven