Speuren naar mogelijkheden, een uitnodiging naar groei en ontwikkeling met Lies Vanacker (Dogs in mind)

Tijdens deze lezing vertelt Lies jullie meer over haar speurfilosofie. Speuren naar mogelijkheden is een levenshouding die staat voor vertragen, verzachten, voelen, verkennen, ontdekken en van daaruit groei en ontwikkeling laat ontluiken. Bij de hond én bij jezelf. 

Lies past deze levenshouding dagelijks toe tijdens individuele speurlessen in het bos. Al snuffelend ontdekken ze samen welke noden de hond heeft en welke vaardigheden er al aanwezig zijn. Door hierop af te stemmen, helpen ze de hond verder groeien en ontwikkelen en creëren ze een nóg diepere relatie tussen mens en hond.

Tijdens deze boeiende lezing vertelt Lies meer over hoe zij kijkt naar het speuren en samenleven met honden. Welke levenslessen op haar pad zijn gekomen en hoe zij die leerde vorm te geven tijdens haar speursessies. Aan de hand van enkele anekdotes uit het echte leven, leren we hoe zij dit dagelijks toepast tijdens het begeleiden van hond en mens. 

We gaan op zoek naar de mogelijkheden die zich voordoen in situaties die soms lastig of moeilijk lijken, en ontdekken samen welke groei en ontwikkeling daaruit kan ontstaan.


Praktische info:

  • Wanneer: zondag 21 april 2024, 14u-17u
  • Waar: De Groene Vallei – Lelieboomgaardenstraat 60 – 3071 Erps-Kwerps
  • Prijs: 40 euro per persoon

Graag op voorhand inschrijven via dit formulier, want de plaatsen zijn beperkt.

Scroll naar boven