honden Ter adoptie

De honden die onder begeleiding van Together Alive vzw ter adoptie staan, vind je hier:

Together Alive vzw biedt vanaf 2023 ondersteuning bij het herplaatsen van honden:

  • De hond ontvangt ondersteuning door een professionele hondencoach tijdens dit emotioneel uitdagende proces en bij het vinden van een geschikte adoptant waarbij de hond zelf een stem krijgt.
  • De persoon die zich genoodzaakt ziet om afstand te doen van zijn/haar hondenvriend, wordt ondersteund bij het maken van een bewust besluit, en geholpen bij het vinden van een nieuwe thuis voor de hond.
  • De adoptant krijgt de kans om de hond op een vrijblijvende manier te leren kennen alvorens tot adoptie over te gaan, en wordt ondersteund tijdens de eerste, oh zo kwetsbare weken na adoptie.

Opgelet:

Together Alive vzw in Herselt biedt geen opvang voor deze honden. Daarom is het niet mogelijk om de honden te bezoeken in Herselt. Mocht je interesse hebben om één van de honden te ontmoeten, dan staan wij er op dat je de vragenlijst invult. Ons team neemt contact op met jou, bezorgt de nodige informatie en maakt met jou afspraken over waar en wanneer een eventueel bezoek kan plaatsvinden. Bedankt om hier rekening mee te houden.

Herplaatsingsproces

Doordat we elk herplaatsingsproces ernstig nemen en we er onze volste aandacht aan besteden, kunnen we niet elke aanvraag blindelings aannemen. Overweeg jij om jouw hond te herplaatsen, klik hier voor meer info over het herplaatsingsproces.

Gouden mandjes

Deel jouw ervaring

Deel jij graag met anderen jouw ervaring over de samenwerking met Together Alive vzw? Klik hier.

Scroll naar boven