Wie?

Together Alive wordt mogelijk gemaakt door Kattenhotel Chatoo en Shewolf Dog Coaching ,  en wordt mede gesponsord door Plug ‘n Play en Klein Konijn.

Het Together Alive Team bestaat uit gemiddeld acht mensen die zich met veel goesting en flair inzetten voor deze vzw. Samen creëren we unieke sensibilisatie-campagnes zoals Nellie, zoeken we naar een geschikte startlocatie, organiseren we evenementen om de spaarpot aan te vullen, halen we onze artistieke zelf naar boven om onze prachtige kerstmarkt-stands in te kleden… Samen staan we sterk. De meest actieve teamleden stellen zich voor:

Ineke:Het is heel fijn om hotelgasten te verzorgen en hen gelukkig te zien. Het brengt ook veel voldoening om mensen die moeilijkheden ervaren met hun honden, te adviseren en te begeleiden. Het is de voorbije jaren ook leerrijk geweest om als vrijwilliger in opvangcentra te helpen. Maar daar heb ik dieren door de mazen van het net zien vallen, waar ik vandaag nog wakker van lig. Niet alle individuen kunnen worden geholpen. Wel kan ik ervoor zorgen dat mensen zich bewuster worden van de emotionele beleving van dieren, en dat sommige dieren een opvangnet vinden, waar ze nu eindeloos en in grote getallen de diepte in tuimelen.

Help je mee?”

IMG_E5877
Ineke

Ineke is voorzitter van Together Alive vzw, leidt de inspiratie-campagnes en beheert het Land van Pan. 

Elke: “Van kinds af aan heb ik de beestenkriebels te pakken. Het liefste van al vertoef ik te midden van mijn harige levensgezellen. Zij geven mij rust. Met heel mijn hart doe ik er alles aan om hen een thuisgevoel te schenken. Dat thuisgevoel is, spijtig genoeg, niet alle dieren gegund en velen vallen door de mazen van het net door miscommunicatie, slechte verzorging… Daarom zet ik met veel plezier mijn schouders onder Together Alive vzw! Om op deze manier zoveel mogelijk dieren, nu en in de toekomst, een veilige haven te kunnen schenken waar ze zichzelf kunnen zijn.”

0f9fdfde-69cc-43ff-8ce5-db7ba3b5dbf0
Elke

Elke is als een grote zus voor Ineke, die het verstand boven de impulsiviteit plaatst. Zij neemt de leiding bij het organiseren van kerstmarkten en evenementen, en verzorgt mee de email-communicatie. Naast haar bijdrage aan Together Alive, is Elke een opvallend talent in het socialiseren van zwerfkatjes bij Poezelo, wat hun adoptiekansen en dus overlevingskansen vergroot. 

58831651_475048873238802_314990023860551680_n
Together Alive vzw wordt mede gesponsord door Klein Konijn

Stefanie is een combinatie van no-nonsense, eerlijkheid, inzicht in de wereld en een hart voor mens én ander dier. Elke reis die ze maakte, van het noorderlicht tot de Afrikaanse gorilla’s, verscherpte haar focus en voedde haar passie. Je vond Stefanie tot voor kort ieder weekend als vrijwilliger in het wereldcafé, en samen met haar moeder trekt zij regelmatig haar laarzen aan om te helpen bij de verzorging van de honden bij Dierenasiel St. Truiden. Stefanie zet zich in voor een betere wereld, met verve om naar op te kijken.

84df60ce-7eda-4575-b906-54056c3ad06c
Stefanie

Stefanie haalt haar handen uit de mouwen om te helpen bij het organiseren en uitvoeren van kerstmarkten, evenementen en sensibilisatie-campagnes. Ze verzorgt de sociale media van Together Alive (Facebook en Instagram), en helpt bij het emailverkeer.