Lichtjeswandeling voorwaarden

Voorwaarden voor deelname aan de lichtjeswandeling 2020,

een initiatief van Together Alive vzw

Inschrijven voor deelname aan de lichtjeswandeling op 10/10/2020 te Kortenberg gebeurt d.m.v. betaling van €8/pp boven de zes jaar, en met vermelding van naam + email + hoeveel personen + gewenste tijd van deelname. Door zich in te schrijven, verklaart u zich akkoord met volgende voorwaarden:

U neemt op eigen verantwoordelijkheid deel aan de actie ‘Lichtjeswandeling’ t.v.v. Together Alive vzw, en neemt de volledige verantwoordelijkheid op zich voor deelnemende minderjarigen. Together Alive vzw kan onder geen omstandigheden verantwoordelijk gesteld worden voor schade, ongeval of diefstal.

Om uw veiligheid en dat van de kinderen te maximaliseren, raden we u aan om het vrijgemaakte en verlichte pad te volgen. Hou er rekening mee dat u zich in een bos bevindt: uitstulpende boomwortels kunnen u pootje lappen, en levende takken kunnen naar uw armen graaien.

De betaling wordt louter terugbetaald wanneer de activiteit wordt geannuleerd door de organisatie zelf, bv. omwille van stormweer of corona-maatregelen. Indien u besluit om niet deel te nemen na inschrijving, heeft u geen recht op terugbetaling. Uw inschrijving maakt echter niemand rijk, maar gaat integraal naar de spaarpot van de dieren die het nodig hebben.

 

Alvast bedankt voor uw deelname,

Team Together Alive vzw

www.togetheralive.be

info@togetheralive.be

 

Belfius: BE60 0689 1058 2170

Bedrag: €8/pp vanaf 6j

Mededeling: Naam + email + hoeveel personen + gewenste tijd van deelname

Scroll naar boven