Ter adoptie

Bij Together Alive vzw vangen we dieren op die anders door de mazen van het net vallen. We sparen voor een tijdelijke of permanente opvang voor dieren die nergens terecht kunnen. Nu en dan kunnen we een dier ter adoptie plaatsen, dat bij ruimere opvangcentra geen kans maakt. Deze gelukszakjes vind je hier.

Hallo?! Hallo! Zijn jullie mij vergeten? Ik ben hier nog!

Ah! Daar ben je. Wie ben jij? Ho, wacht, niet te dicht. Daar is goed. Van hieruit kunnen we ook kletsen. Ik ben Capucine! Ik woon hier nog, maar de mens waarmee ik samenwoonde, is heengegaan. Over de regenboogbrug, zei hij. Ik denk dat dat ver is, want hij komt niet meer terug.

Ik denk dat ik maar stilaan stop met wachten. Mijn koffertjes zijn gepakt, maar ik weet niet goed waarheen. Weet jij een leuke plek om thuis te komen?

Ik ben ongeveer 9 jaar, denk ik. Mensen maken me een beetje ongemakkelijk, soms, maar als ik mijn tijd mag nemen, leer ik hen wel te vertrouwen. Rustig aan. Beetje bij beetje. Als ze aardig zijn en me mijn ruimte bieden.

Ik ben eraan gewend om buiten te komen, en woon nu niet met andere katten samen. Ideaal ben ik op zoek naar een plekje waar ik de enige poes mag zijn en waar ik zowel binnen als buiten mag, bij iemand die me alle tijd en ruimte geeft om rustig aan te passen en vertrouwen te winnen.

Wish me luck!

Together Alive vzw staat niet in voor de herplaatsing van Capucine. Wel kunnen we geïnteresseerden rechtstreeks in contact brengen met de huidige verzorgster. Bij interesse, mail naar info@togetheralive.be.

UPDATE: FACU IS GEADOPTEERD! HOERA! Op bovenstaande slideshow zie je Facu. Deze monsieur moustache is 10 jaar en woont in de Regio Leuven. Onlangs verhuisde hij naar een appartement, waar hij erg ongelukkig is. Facu houdt van het buitenleven. Insecten jagen, schuilen in het gras, zonnebaden en territorium paraderen. Met pijn in het hart kiest Facu’s vrouwtje ervoor om een thuis voor hem te zoeken waar hij dus ook naar buiten kan. Ze omschrijft hem als een kereltje dat tijd nodig heeft om nieuwe mensen te leren vertrouwen, maar erg lief is eens hij je tot zijn vriend benoemt. Hij is speels en houdt van sneetjes kipfilet. Facu spreekt Spaans en Nederlands, houdt van kinderen en van dutjes op de sofa. Wij herplaatsen Facu niet zelf, maar bij interesse brengen we je graag rechtstreeks in contact met Facu’s vrouwtje. Mail bij interesse naar info@togetheralive.be

Op dit moment staat bij Together Alive vzw enkel Rozemieke nog ter adoptie. Ze zal echter pas vertrekken wanneer ze daar klaar voor is, met mensen die bereid zijn om van haar te houden en haar te aanvaarden zoals ze is. Mensen die dieper kijken dan haar mooie ogen.

Goeiedag.
Ik ben Rozemieke. Ik praat een beetje stilletjes, want ik ben een beetje verlegen. Zelfs het lettertype wordt alsmaar kleiner, tot niemand het nog kan lezen. Tot niemand het nog wil lezen.
Dat zet Ineke straks wel recht. Ze helpt me om niet zo klein te worden dat ik wegkwijn. Om weer een beetje vertrouwen te krijgen. In mezelf en de wereld met alles daarin. Mensen, brrrr…
Ik ben nog erg jong en toch al mama geweest. Op straat geleefd. Overleefd. Maar de wereld die ik kende is niet meer, en ik heb tijd nodig. Tijd.
Hoor je me nog?
Hier blijf ik tot ik het zelf tijd vind om erop uit te trekken. Een eigen huisje te vinden, wie weet. Tot dan, vind je me hier. Als je heel goed kijkt, en als ik het goed vind, dat je me vindt.

Liefs,
Roosje

En alweer met véél dank aan Helga’s Poezenhuis om Josefientje AKA Rozemieke deze kans te geven. ❤️

Franky AKA ‘de Sloeber’ proeft momenteel van een nieuwe thuis. We verwachten dat hij er een mooi en welverdiend pensioen tegemoet zal mogen gaan. 

 

 

Heb jij interesse in adoptie? Klik dan hier

De adoptievoorwaarden leest u hier

 

Contactformulier