Ter adoptie

Bij Together Alive vzw vangen we dieren op die anders door de mazen van het net vallen. We sparen voor een tijdelijke of permanente opvang voor dieren die nergens terecht kunnen. Nu en dan kunnen we een dier ter adoptie plaatsen, dat bij ruimere opvangcentra geen kans maakt. Deze gelukszakjes vind je hier.

Momenteel heeft Together Alive vzw enkele volwassen poezen in opvang die ter adoptie staan via Helga’s Poezenhuis. We kozen voor deze kereltjes omdat ze herstellende zijn van een ingreep, en omdat ze schuwer zijn dan de meeste huiskatten. Ze overleefden voordien bijvoorbeeld in het wild, maar hebben nu blijvende verzorging nodig, of ze hebben helaas negatieve ervaringen met mensen. 

Deze poezen hebben een eerder angstige inborst, zonder dat ze daarbij meteen overgaan tot agressief gedrag. Wel hebben ze nood aan een thuis waar het nodige begrip en geduld voor hen kan worden opgebracht, geprefereerd binnen een omgeving zonder andere poezen. 

Foto’s en details volgen gauw, maar als je al interesse hebt, mag je alvast contact met ons opnemen.

IMG_8988
Joshua herstelt van een ingreep t.g.v. oortumoren. Hij is nog erg bang van mensen, en heeft nood aan een woonst waar begrip en geduld centraal staan, zonder andere katten. Voor meer informatie, neem gerust contact op. (Bij ons in opvang, ter adoptie via Helga’s Poezenhuis.)
IMG_9002
Jasper ontpopt zich tot een aanhankelijke, gevoelige jongen. Hij heeft een periode van een zwerversbestaan achter de rug, en is herstellende tgv een diepe wonde aan de oksel. Jasper staat ter adoptie via Helga’s Poezenhuis. Neem gerust contact op voor meer info.

 

92616945_835697573603673_345397434538524672_o.jpg
Jantje Haan werd geadopteerd en stelt het goed! Hij heet nu Bliksem. 🙂

 

 

Heb jij interesse in adoptie? Klik dan hier

De adoptievoorwaarden leest u hier