Ter adoptie

Bij Together Alive vzw vangen we dieren op die anders door de mazen van het net vallen. We sparen voor een tijdelijke of permanente opvang voor dieren die nergens terecht kunnen. Nu en dan kunnen we een dier ter adoptie plaatsen, dat bij ruimere opvangcentra geen kans maakt. Deze gelukszakjes vind je hier.

UPDATE: WOOKI STAAT NIET MEER TER ADOPTIE! 🙂

Wooki, achtjarig Ragdoll kereltje, begint aan een nieuw avontuur: op zoek naar een nieuwe thuis waar hij verliefd kan worden op zachtaardige, rustige en vooral lieve mensen. Zelf is Wooki bekend als een hele lieve, grappige speelvogel en knuffelzoon. Hij wordt herplaatst vanwege een onherstelbaar dispuut met andere katten binnen zijn huidige gezin, dus wordt hij nu enkel geplaatst in een gezin zonder andere poezen.

Wooki is een HSK (hoogsensitieve kat 😜), en houdt van rust en voorspelbaarheid.

Wooki wordt enkel geplaatst na een screening van kandidaat-adoptant en diens woonomgeving. Binnen dit proces staat Wooki’s welzijn op de eerste plaats. Wooki blijft momenteel bij zijn vertrouwde thuisomgeving regio Leuven.

! Wooki heeft nood aan veterinair dieetvoer (hypoallergeen), alsook ondersteuning van lichte astma.

Bij interesse wordt u in contact gebracht met Wooki’s huidige mensenmama.

Maak je graag kennis met deze vriendschap? Mail dan naar info@togetheralive.be.

Hallo?! Hallo! Zijn jullie mij vergeten? Ik ben hier nog!

Ah! Daar ben je. Wie ben jij? Ho, wacht, niet te dicht. Daar is goed. Van hieruit kunnen we ook kletsen. Ik ben Capucine! Ik woon hier nog, maar de mens waarmee ik samenwoonde, is heengegaan. Over de regenboogbrug, zei hij. Ik denk dat dat ver is, want hij komt niet meer terug.

Ik denk dat ik maar stilaan stop met wachten. Mijn koffertjes zijn gepakt, maar ik weet niet goed waarheen. Weet jij een leuke plek om thuis te komen?

Ik ben ongeveer 9 jaar, denk ik. Mensen maken me een beetje ongemakkelijk, soms, maar als ik mijn tijd mag nemen, leer ik hen wel te vertrouwen. Rustig aan. Beetje bij beetje. Als ze aardig zijn en me mijn ruimte bieden.

Ik ben eraan gewend om buiten te komen, en woon nu niet met andere katten samen. Ideaal ben ik op zoek naar een plekje waar ik de enige poes mag zijn en waar ik zowel binnen als buiten mag, bij iemand die me alle tijd en ruimte geeft om rustig aan te passen en vertrouwen te winnen.

Wish me luck!

Together Alive vzw staat niet in voor de herplaatsing van Capucine. Wel kunnen we geïnteresseerden rechtstreeks in contact brengen met de huidige verzorgster. Bij interesse, mail naar info@togetheralive.be.

Rozemieke werd geadopteerd en woont samen met Franky AKA Sloeber in Nederland!

❤️

Franky AKA ‘de Sloeber’ proeft momenteel van een nieuwe thuis. We verwachten dat hij er een mooi en welverdiend pensioen tegemoet zal mogen gaan. 

Heb jij interesse in adoptie? Klik dan hier

De adoptievoorwaarden leest u hier

 

Contactformulier

Advertisement