** Lilly verkent momenteel haar nieuwe thuis **

Onder deze prachtige looks schuilt een bijzonder meisje. Lilly is een vriendelijke en zachtaardige hond. Ze is zeer intelligent, opmerkzaam en gevoelig. Het zijn eigenschappen die vaak hand in hand gaan.  
Liefst van al is ze dicht bij de mensen met wie ze samenwoont, ze wil echt deel uitmaken van het gezin. Ze kan samenleven met kinderen, maar uiteraard is voorzichtigheid altijd belangrijk wanneer een hond met kinderen samenleeft. 

Ook al kan Lilly het goed vinden met bepaalde honden, heeft ze het soms moeilijk wanneer ze tijdens de wandeling andere honden opmerkt. Het zien van katten, eekhoorns, konijntjes of andere kleine dieren, kan haar jachtinstinct triggeren. Toch is samenleven met een kat niet onmogelijk mits ze beiden in kleine stapjes aan elkaar kunnen wennen. 

Lilly houdt van lange wandelingen in de natuur waar ze mag snuffelen en de omgeving ontdekken. Samen gaan joggen kan ze ook wel appreciĆ«ren.  

We zoeken voor Lilly een warm gezin dat haar onvoorwaardelijke liefde wil schenken, mensen die haar tijd en ruimte kunnen geven om tot rust te komen. Tijd kunnen vrijmaken voor Lilly is belangrijk. Niet alleen om te wandelen, maar ook om er te zijn voor haar,  haar liefdevolle aandacht te geven, om haar ontspanning, rust en structuur te bieden. Lilly wil graag terechtkomen op een plek waar ze een volwaardig lid van het gezin is, waar ze mag zijn wie ze is. 

Meer info of kennismaken met Lilly?

Vul het contactformulier (aan de rechter zijde) in en wij nemen contact op met jou.

De herplaatsing van Lilly verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Lilly en haar toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Scroll naar boven