Nellies wandelzoektocht

Nellie wacht. Nellie wacht al een tijdje. Ze is op zoek naar haar gouden mand en dat wil niet zo goed lukken. Op zaterdag 13 mei nodigen we jullie uit om mee te speuren naar een nieuwe thuis voor Nellie. Tijdens een mooie wandeling van ongeveer 7 km krijgen jullie allerlei raadsels voorgeschoteld. Door deze te ontrafelen vinden jullie alle aanwijzingen die nodig zijn om voor Nellie eindelijk een warm gezin te vinden.

Je hoeft geen professionele speurneus te zijn om dit avontuur tot een goed einde te brengen. Zowel jong als oud kunnen hun hartje ophalen tijdens deze gezellige familie-activiteit. Inschrijven kost 15 euro/persoon. Hiervoor kan je genieten van een uitgestippelde wandeling die niet alleen je benen, maar ook je denkspieren laat werken.  Daarbovenop steunen jullie hiermee ons nieuw initiatief om ook voor andere ‘Nellies’ een nieuwe thuis te vinden!

Een samenwerking van Together Alive vzw & Make My Date

Waar?

Start- en eindpunt in het Land van Pan – kruising Visvijverstraat & Kapelleweg, 2230 Ramsel (Parkeergelegenheid thv Visserskantine)

Route?

De route bedraagt 6.2km op verharde en onverharde wegen.

Kies je liever voor een kortere route of heb je een rolwagen of buggy, geen enkel probleem: er is ook een route van 4km beschikbaar op verharde wegen.

Wanneer?

Zaterdag 13 mei, starten kan tussen 13u en 16u00

Prijs?

Kinderen* jonger dan 10 jaar: €10/pp

Jeugd en volwassenen vanaf 10 jaar: €15/pp

Inschrijven?

Mail naar stefanie@togetheralive.be met vermelding van

  • Naam
  • Aantal deelnemers (jong en ouder)
  • Omstreeks welk uur je graag wilt starten

Annuleren?

Wanneer je annuleert voor 6 mei ’23, krijg je je centjes terug.

Als Together Alive vzw omwille van weersomstandigheden het event dient uit te stellen, wordt jou de nieuwe datum zo spoedig mogelijk meegedeeld. Als je die dag niet kan speuren, krijg je je centjes terug.

Scroll naar boven