Solsol zoekt een nieuwe thuis

Het jonge leven van Solsol verliep tot nu toe een beetje als een rollercoaster. Hij werd geboren in Indonesië waar hij als jonge pup van straat gehaald werd. Hij had geluk, want vele straathonden in Indonesië is een ander en droef lot beschoren.Het gezin waar Solsol opgevangen werd, verhuisde enkele keren binnen Indonesië. Wat hield Solsol van de vrijheid van de stranden in Bali…


Zijn mensen verhuisden naar België en sinds begin november leeft Solsol in een piepklein appartement in een stad, samen met een ander hondje. De kleine ruimte, de drukke stad, geen tuin, gebrek aan tijd,… het zijn maar enkele dingen die het momenteel moeilijk maken voor Solsol. Daarom zoeken we een nieuw gezin voor deze bijzondere jongen.

Solsol is 22 maanden oud en zoekt een huis met een tuin en een gezin dat hem voorspelbaarheid, veiligheid en vooral veel liefde kan geven. Geduldige mensen die vriendelijk en geweldloos communiceren, die  de eigen verwachtingen even opzij kunnen schuiven en Solsol de tijd en de ruimte geven om open te bloeien.
Omwille van de rust en voorspelbaarheid die Solsol nodig heeft, plaatsen we hem niet in een gezin met jonge kinderen.

Solsol houdt van wandelingen waar hij heerlijk kan snuffelen.  Op plaatsen waar dat veilig kan, wil hij graag eens vrij rondrennen en zal hij je tonen welke snelheid hij kan halen. Wanneer hij jou vertrouwt, kan hij genieten van zachte aanrakingen.

Solsol krijgt een volledige medische check-up.

Maak jij graag kennis met deze knappe jongen?

Stuur een mailtje naar dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Solsol verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Solsol en haar toekomstige adoptiegezin professioneel wordt ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Scroll naar boven