Together Alive vzw in gesprek met

Nathalie Duflos Art

Kunsttentoonstelling & geldinzameling dierenorganisatie

Op zaterdag 16 en zondag 17 november ‘24 verwelkomt dierenorganisatie Together Alive vzw kunstenares Nathalie Duflos in Boortmeerbeek.

Nathalie Duflos zal er haar schilderijen tentoonstellen met de mogelijkheid tot aankoop of het bespreken van een schilderij in opdracht. (https://www.nathalieduflosart.com/art/commissions) Een deel van de winst gaat naar de organisatie die honden ondersteunt bij het vinden van een nieuwe thuis, en die een goat sanctuary mogelijk maakt in Herselt. 

Wat Nathalie en Together Alive vzw samenbrengt, hoor je tijdens hun gesprek dat je kan bijwonen, beide dagen om 15u. Het gaat niet alleen om kunst en dierenwelzijn. We luisteren naar de weg die Nathalie aflegde om haar aandacht vandaag te kunnen leggen bij haar schilderkunst. Ook staan we stil bij de manier waarop onze samenleving omgaat met dieren, en wat we kunnen doen om op een meer liefdevolle manier in contact te treden met onze huisdieren, maar ook met de dieren die we eten.  

Het worden namiddagen van mijmeren over mentale gezondheid en creativiteit in het gezelschap van hedendaagse schilderkunst. En dat op een idyllische, rolstoelvriendelijke locatie. 

Laat je inspireren tot authenticiteit met aandacht voor schoonheid, geïnspireerd door de dieren waarmee we dit leven delen. 

Tot dan, 

Together Alive vzw & Nathalie Duflos 


Praktisch

Waar? Cultuurhuis “Oude Pastorie”, Ravesteinstraat 22, Boortmeerbeek

Wanneer? Zaterdag 16 november 2024 van 14u – 18u & Zondag 17 november 2024 van 13u – 16u

Toegang is gratis.

Inschrijven is niet nodig, maar je mag je komst aankondigen met een mailtje naar stefanie@togetheralive.be . 

Scroll naar boven