Poef zoekt een nieuwe thuis

Kleine Poef is erg gehecht aan de persoon bij wie hij woont, maar die kan hem door gezondheidsproblemen niet meer bieden wat hij nodig heeft. Bovendien vindt Poef het niet fijn om alleen te blijven en dat laat hij horen, tot ergernis van sommige buren in de flat.

We zoeken voor Poef dus een nieuwe warme thuis.

Poef gaat graag wandelen in het park en houdt van spelen met zijn lievelingsknuffel. Hij is graag dicht bij de mensen die hij vertrouwt.
De ideale mensen voor Poef zijn rustig en liefdevol. Mensen die hem aanvaarden zoals hij is en bij wie hij een echte plaats in het gezin krijgt. Poef wil graag de enige hond van het gezin zijn en houdt niet van de drukte van jonge kinderen.

Omdat Poef alleen blijven moeilijk vindt, zoeken we mensen die vaak thuis zijn en een oplossing kunnen vinden voor de momenten dat ze niet thuis zijn.

Poef, welkom in De wereld van Nellie.

Interesse? Vul deze vragenlijst in, wij bezorgen jou de nodige informatie en maken met jou afspraken over waar en wanneer een eventueel bezoek kan plaatsvinden. Poef bezoeken zonder afspraak is NIET mogelijk.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Poef verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Poef en zijn toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Onze honden ter adoptie:

Scroll naar boven