Maxine zoekt een nieuwe thuis


Maxine is het fiere metekind van Eline en van Gery Verdeyen


Ze had geen naam. Jarenlang bleef ze ongezien in een kennel zonder deur. Pas nadat ze daaruit werd gered, maakte ze haar eerste vriendin. Die keek haar in de ogen, glimlachte en noemde haar Maxine. Vervolgens nam ze haar mee naar huis.

De voorbije twee jaren leerde Maxine, 5 jaar, hoe het voelt om liefde en vriendschap te ontvangen. Geleidelijk stelde ze zich open en nu toont Maxine ook de kunst om ongeremd lief te hebben en vertrouwen te schenken. Maxine vertoont een bewonderenswaardige veerkracht en een ongeëvenaarde levenslust. Nu ze klaar is voor de zoektocht naar een permanente thuis, voelen we ons vereerd om haar hierbij te mogen ondersteunen.

Voor Maxine gaan we op zoek naar een landelijke, rustige leefomgeving met een ruime en afgeschermde tuin waarin Maxine verder kan ontdekken hoe het voelt om hond te zijn. Haar droomvriend is een rustige volwassene die even zoekende is naar een maatje voor het leven: iemand met een liefdevolle benadering die bereid is om Maxine de tijd en ruimte te geven om zich te ontplooien.

Wie interesse heeft, toont zich liefst bereid om de tijd te nemen om Maxine te leren kennen. We bieden jullie graag de kans om elkaar verschillende keren te ontmoeten, alvorens er een besluit tot adoptie wordt gemaakt.

Uit veiligheidsoverwegingen wordt Maxine niet geplaatst in een gezin met kinderen of andere huisdieren. Of Maxine kan omgaan met andere honden in het gezin, is volledig afhankelijk van de leefomgeving en het karakter van de andere hond(en).

Waar we Maxine plezier mee doen:

 • Eén of twee vaste gezinsleden die samen de tijd willen nemen om Maxines vertrouwen te winnen.
 • Een levensstijl waarbij Maxine betrokken wordt in het dagelijkse leven. Maxine vertoeft heel graag dicht bij de persoon die ze vertrouwt.
 • Een eigen plekje waar ze zich kan terugtrekken wanneer ze daar behoefte aan heeft.
 • Een ruime tuin waarin Maxine vrij kan bewegen.
 • Snuffelwandelingen in het veld of bos.
 • Een zachte, liefdevolle benadering.

Wat geen match is met Maxine:

 • Poezen of andere kleine (prooi)dieren.
 • Drukke leefomgeving, bv. bebouwde omgeving met veel verkeer.
 • Bezoeken aan de hondenlosloopweide of hondenschool.
 • Trainingstechnieken die gebaseerd zijn op correcties.
 • Druk gezinsleven of regelmatige bezoekers thuis.

Maxine verblijft in Schilde, Vlaanderen. Kennismakingen met Maxine gaan door in deze regio.

Maxine, welkom in De wereld van Nellie.

Interesse? Vul deze vragenlijst in, wij bezorgen jou de nodige informatie en maken met jou afspraken over waar en wanneer een eventueel bezoek kan plaatsvinden. Maxine bezoeken zonder afspraak is NIET mogelijk.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Maxine verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Ineke van Shewolf. Dit betekent dat Maxine en haar toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Honden ter adoptie:

Scroll naar boven