Maxine zoekt een nieuwe thuis

Ze had geen naam.

Jarenlang bleef ze ongezien in een kennel zonder deur. Pas nadat ze daaruit werd gered, maakte ze haar eerste vriendin. Die keek haar in de ogen, glimlachte en noemde haar Maxine. Vervolgens nam ze haar mee naar huis.

Het voorbije jaar leerde Maxine hoe het voelt om liefde en vriendschap te ontvangen. Geleidelijk stelde ze zich open, en nu toont Maxine ook de kunst om ongeremd lief te hebben en vertrouwen te schenken. Maxine vertoont een bewonderenswaardige veerkracht en een ongeƫvenaarde levenslust. Nu ze klaar is voor de zoektocht naar een permanente thuis, voelen we ons vereerd om haar hierbij te mogen ondersteunen.

Voor Maxine gaan we op zoek naar een rustige leefomgeving met een afgeschermde tuin, waarin Maxine verder kan ontdekken hoe het voelt om hond te zijn.

Haar droomvriend is een rustige volwassene die even zoekende is naar een maatje voor het leven: iemand met een liefdevolle benadering die bereid is om Maxine de tijd en ruimte te geven om zich te ontplooien.

Wie interesse heeft, toont zich liefst bereid om de tijd te nemen om Maxine te leren kennen. We bieden jullie graag de kans om elkaar verschillende keren te ontmoeten, eer er een besluit tot adoptie wordt gemaakt.

Uit veiligheidsoverwegingen wordt Maxine niet geplaatst in een gezin met kinderen of andere huisdieren.

Maxine, welkom in De wereld van Nellie.

Meer info?

Stuur een mailtje naar dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Maxine verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Ineke van Shewolf. Dit betekent dat Maxine en haar toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Honden ter adoptie