Zeus zoekt een nieuwe thuis

Zeus wordt graag gezien door zijn mensen. De beslissing om een nieuwe thuis te zoeken is pijnlijk, maar net omdat ze Zeus zo graag zien, willen ze hem de kans geven om een thuis te vinden bij mensen die hem kunnen geven wat hij nodig heeft.

Zeus is een prachtige hond. Niet alleen qua looks, maar ook vanbinnen. Hij heeft een gouden hart en houdt ervan om dicht bij de mensen te zijn die hem graag zien; knuffelen staat dan bovenaan zijn verlanglijstje. Momenteel leeft hij harmonieus samen met een andere hond en een kat.

Zeus is 5 jaar oud, heeft het enthousiasme van een puber en de kracht van een hond op zijn toppunt. Hij bruist van energie, maar weet niet altijd goed hoe hij die kwijt kan. Daarom zoeken we mensen die tijd voor Zeus hebben. Tijd, maar ook geduld, want Zeus vindt sommige dingen nog spannend. Gaan wandelen is zoiets spannends. Al die geuren kunnen best overweldigend zijn; hij weet niet waar eerst snuffelen. Ook al leeft hij thuis samen met een andere hond, tijdens wandelingen ziet hij andere honden liever gaan dan komen.

We zoeken voor Zeus iemand die rustig, vriendelijk en geduldig is en zich niet uit het lood laat slaan door zijn kracht. Iemand die Zeus met kleine stapjes meer vertrouwen kan geven en hem kan helpen om zijn energie te kanaliseren. Omwille van zijn grootte en enthousiasme plaatsen we Zeus niet bij kinderen jonger dan 14 jaar. Een tuin is voor deze jongen een must.

Zeus, welkom in de Wereld van Nellie.

Interesse? Vul deze vragenlijst in, wij bezorgen jou de nodige informatie en maken met jou afspraken over waar en wanneer een eventueel bezoek kan plaatsvinden. Zeus bezoeken zonder afspraak is NIET mogelijk.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Zeus verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Zeus en zijn toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Onze honden ter adoptie:

Scroll naar boven