Nahele zoekt een nieuwe thuis

Nahele spreek je als volgt uit Naelee…

3,5 jaar geleden kwam Nahele vanuit Griekenland in een liefdevol gezin terecht. Niet alles liep van een leien dakje met dit prachtige en slimme meisje, maar met geduld, liefde en de juiste begeleiding groeide Nahele uit tot een stabiele hond met enkele kwetsbaarheden.

Helaas zijn de omstandigheden in het gezin veranderd waardoor onvoldoende in de behoeften van Nahele kan voorzien worden. Haar zoektocht naar een nieuw gezin begint…

Nahele is een rustige, lieve hond die geniet van ontspannen wandelingen.
Ze hecht zich enorm aan de mensen met wie ze samenleeft. Naar mensen die ze nog niet kent, is ze terughoudend. Ze heeft tijd nodig om vreemde mensen te leren kennen, maar eens ze jou in haar hart gesloten heeft, ben je haar beste vriend.

Voor Nahele zoeken we een rustig gezin zonder jonge kinderen. Een gezin met een druk sociaal leven is niks voor haar. Geef haar maar de rust van het platteland of een rustige buurt waar ze fijne snuffelwandelingen kan maken.
Nahele heeft een zelfstandig karakter en zal zich het beste voelen bij iemand die consequent is, haar duidelijkheid en voorspelbaarheid kan bieden. Maar wat ze vooral nodig heeft, is iemand die haar respecteert zoals ze is, die haar ruimte geeft, een geduldig iemand met een groot hart die liefdevol met haar communiceert.

Nahele, welkom in De wereld van Nellie.

Interesse? Vul deze vragenlijst in, wij bezorgen jou de nodige informatie en maken met jou afspraken over waar en wanneer een eventueel bezoek kan plaatsvinden. Nahele bezoeken zonder afspraak is NIET mogelijk.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Nahele verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Nahele en haar toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Onze honden ter adoptie:

Scroll naar boven