Pia zoekt een nieuwe thuis

Pia verovert harten en dat heeft ze in de eerste plaats aan haar looks te danken. Maar wie wil Pia zien zoals ze echt is?

Onder deze knappe verschijning schuilt een grote persoonlijkheid. Pia weet wat ze wil en ook wat ze niet wil. Dit communiceert ze duidelijk. Pia houdt van aanrakingen en knuffels, maar alleen als zij dit zelf wil. En kan je haar ongelijk geven? Hondjes als Pia worden vaak zomaar benaderd en aangeraakt. Meestal communiceren ze dat ze dit niet op prijs stellen, maar omdat ze kleiner zijn en er zo schattig uitzien, gaan mensen over de grenzen die subtiel gecommuniceerd werden. Als er niet naar subtiele communicatie geluisterd wordt, gaat een hond duidelijker communiceren en dat doet Pia ook.

Met haar 7 jaar is Pia al een rijpere dame. Ze wandelt nog steeds heel graag, maar lange trektochten zijn niet meer aan haar besteed. Voor Pia zoeken we mensen die haar respecteren en haar aanvaarden zoals ze is. Ze wil graag thuiskomen in een rustig gezin zonder jonge kinderen. Pia droomt van thuiskomen bij mensen die haar warm verwelkomen en waar ze een volwaardig deel van het gezin mag zijn. Zo wil Pia ook graag de enige hond van het gezin zijn.

Pia, welkom in De wereld van Nellie.

Interesse? Vul deze vragenlijst in, wij bezorgen jou de nodige informatie en maken met jou afspraken over waar en wanneer een eventueel bezoek kan plaatsvinden. Pia bezoeken zonder afspraak is NIET mogelijk.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Pia verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Pia en haar toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Onze honden ter adoptie:

Scroll naar boven