Senna zoekt een nieuwe thuis

“Een peperkoeken hartje onder een ruwe bolster”, zo beschrijven de mensen van Senna haar.


Senna is het fiere metekind van Stefanie Gilissen


Het is met veel pijn dat haar huidige gezin de knoop doorhakte om een nieuwe thuis voor Senna te zoeken. Bijna 7 jaar geleden werd Senna door deze fantastische mensen geadopteerd. Ze hebben een ganse weg met haar afgelegd, want Senna bleek een gevoelig zieltje te zijn. Door steeds tegemoet te komen aan de noden van Senna, door haar te aanvaarden zoals ze is en haar met veel liefde te omringen, hebben ze een warme vertrouwensrelatie opgebouwd.

Maar de komst van de baby blijkt voor Senna te moeilijk. Ondanks alle management en het volgen van tips, is de aanwezigheid van een kirrende of huilende baby iets dat Senna erg onrustig maakt. Met het oog op de toekomst en het welzijn voor iedereen, werd daarom beslist Senna een nieuwe thuis te gunnen waar ze meer rust kan vinden.

Senna houdt van voorspelbaarheid en van een rustige omgeving. Ze houdt van haar dagelijkse wandeling in de bossen (liefst dezelfde wandeling, ook hier heeft ze nood aan voorspelbaarheid). Senna wandelt rustig en ontspannen, ze snuffelt graag en is gek van stokken.
Vreemde mensen vindt Senna spannend, maar als ze de tijd krijgt om jou rustig te leren kennen en weet dat je te vertrouwen bent, zal ze je overstelpen met liefde.

We zoeken voor Senna mensen die haar kunnen aanvaarden zoals ze is. Mensen die geduld hebben en haar voorspelbaarheid kunnen bieden. Mensen die vriendelijk en geweldloos communiceren, die graag met haar in de natuur op stap gaan. Een leven in de stad is niets voor Senna. Ze houdt van de rust van de natuur – wat zou ze het fijn vinden mocht ze ergens op een rustige plek kunnen wonen…


Senna wil graag de enige hond in het gezin zijn en heeft evenmin behoefte aan het gezelschap van katten. Omwille van haar gevoeligheid plaatsen we Senna niet in een gezin met jonge kinderen.

Senna, welkom in De wereld van Nellie.

Interesse? Vul deze vragenlijst in, wij bezorgen jou de nodige informatie en maken met jou afspraken over waar en wanneer een eventueel bezoek kan plaatsvinden. Senna bezoeken zonder afspraak is NIET mogelijk.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Senna verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Senna en haar toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Onze honden ter adoptie:

Scroll naar boven