GiGi – on hold

Soms lopen dingen in het leven anders dan dat je gehoopt had. En daarom is na een uitgebreid gesprek besloten dat het gezin waar GiGi woont, helaas moet overgaan tot herplaatsing van haar. Ze gunnen haar een warm, liefdevol thuis en ze mag daarom ook blijven totdat we dat liefdevolle plekje gevonden hebben.

GiGi is een lieve, sociale Beagle van 2,5 jaar oud, geboren in Lommel en vanaf pup opgegroeid in dit Nederlandse gezin met jonge kinderen. Soms vindt ze situaties wat spannend maar als je haar gerust stelt dan laat ze haar vrolijke zelf zien. Ze ligt graag bij je op de bank en zoekt je gezelschap op, maar ook op haar eigen mat of in de bench kan ze haar rust vinden.

GiGi kan goed alleen blijven, maar geen hele dagen. GiGi is geen hond die veel blaft hooguit even als ze iets spannend vindt. Bij meegaan in de auto kan ze wel wat steun en aandacht gebruiken. 

Ze gaat graag mee wandelen en andere honden zijn geen probleem voor haar. GiGi loopt rustig mee aan de lijn en snuffelt graag. Eenmaal los, vindt ze rennen door het gras heerlijk. Zeker als je haar uitdaagt tot spelen. 

GiGi, welkom in de Wereld van Nellie.

De herplaatsing van GiGi verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Marion Bekkers. Dit betekent dat GiGi en haar toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Onze honden ter adoptie:

Scroll naar boven