Luna zoekt een nieuwe thuis

‘Een knuffelkont’, zo wordt Luna door haar huidige gezin omschreven.

Luna werd bijna drie jaar geleden in Rusland geboren en mag zich sinds een jaar ‘Belg’ noemen. Ze werd met liefde omringd door het gezin dat haar adopteerde en dat zorgde ervoor dat Luna zich snel kon thuis voelen binnen die vertrouwde muren. Luna verdeelt haar aandacht en liefde mooi onder alle gezinsleden; ze ziet iedereen van het gezin even graag.

Thuis is haar veilige plek; daar voelt ze zich goed en ontspannen, zolang ze alleen is of samen met de mensen die ze vertrouwt. Vreemde mensen, die zomaar binnenvallen op háár veilige plek, vindt Luna maar niks en dat laat ze duidelijk merken. Een actief gezin met jonge kinderen en een druk sociaal leven, blijkt voor Luna te moeilijk. Daarom gaan we voor haar op zoek naar een nieuwe liefdevolle thuis.

Voor Luna zoeken we rustige mensen zonder kinderen. Mensen die haar de ruimte kunnen geven die ze nodig heeft en haar in kleine stapjes vertrouwd willen maken met haar nieuwe omgeving. Een tuin is voor Luna een must. Ze wandelt graag, maar vindt andere mensen en dieren spannend en dat laat ze duidelijk horen; wandelingen zullen dus afgestemd moeten worden op haar mogelijkheden. De belangrijkste eigenschap van onze ideale kandidaat is geduldig de eigen verwachtingen opzij kunnen zetten en Luna tijd geven om vertrouwen op te bouwen. In ruil krijg je de onvoorwaardelijke liefde van Luna.

Luna, welkom in De wereld van Nellie.

Interesse? Vul deze vragenlijst in, wij bezorgen jou de nodige informatie en maken met jou afspraken over waar en wanneer een eventueel bezoek kan plaatsvinden. Luna bezoeken zonder afspraak is NIET mogelijk.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Luna verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Luna en haar toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Onze honden ter adoptie:

Scroll naar boven