Alvin zoekt een nieuwe thuis

Alvin vierde onlangs zijn derde verjaardag. Helaas was dit in mineur omdat zijn verantwoordelijke ernstige gezondheidsproblemen heeft en hij Alvin niet meer kan bieden wat hij nodig heeft. Met pijn in het hart vroeg hij ons om een nieuwe, fijne thuis te zoeken voor zijn vriend.

Alvin is nog een jonge hond en kan heel onstuimig zijn. Daarom plaatsen we hem niet in een gezin met jonge kinderen. 

Alvin is een lieve en zachtaardige hond. Onder zijn stoere uiterlijk schuilt een gevoelig zieltje. Hij is wat onzeker en heeft veel nood aan voorspelbaarheid. Een (goed omheinde) tuin is een absolute must. Leven in een stad of samen op een terrasje zitten, is niks voor Alvin. Geef hem de rust van de natuur, de bossen en de velden waar hij kan wandelen en vooral veel kan snuffelen, want daar is Alvin in zijn element en wordt hij heel blij van.

Voor Alvin zijn we op zoek naar rustige en vriendelijke mensen die hem tijd en veel liefde willen geven om zich thuis te voelen en die hem tegemoet kunnen komen in zijn behoeften, hem steun bieden en op een liefdevolle en geweldloze manier met hem omgaan.

Alvin, welkom in De wereld van Nellie.

Interesse? Vul deze vragenlijst in, wij nemen contact op met jou.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Alvin verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Alvin en zijn toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Onze honden ter adoptie:

Scroll naar boven