Rhine zoekt een nieuwe thuis

A gentle giant, zo zou je Rhine het best kunnen omschrijven.Rhinekwam zo’n twee jaar geleden opde leeftijd van 5 maanden vanuit Griekenland naar België. Hij vond in zijn nieuwe gezin vrienden inmenselijke vorm en een hondenvriendje van zijn leeftijd. Jammer genoeg kunnen beide honden het nu niet meer met elkaar vinden en is het voor het welzijn van elk individu beter dat één van hen herplaatst wordt.

Rhine zoekt dus een nieuwe thuis. Rhine, een grote, vriendelijke reus – een wat onhandige slungel soms – heeft ruimte nodig. Een tuin waarin hij kan rennen en snuffelen, waar hij ook wel eens mag graven. Waar hij uren kan windlezen als hij dat wil. Een thuis waar hij binnen ook een warme plek heeft.

We zoeken voor Rhine rustige en vriendelijke mensen die bij voorkeur in een eerder landelijke omgeving wonen. Een tuin is een absolute must. Rhine is nieuwsgierig en wil ook graag ontdekken wat er buiten de grenzen van de tuin te beleven valt; daarom moet de tuin goed omheind zijn (minimum 1,80). Rhine is een jonge hond die ervan houdt om in de natuur op ontdekking te gaan. Wandelingen waar hij veel mag snuffelen staan dus vanzelfsprekend ook op zijn verlanglijstje.

Meer info?

Stuur een mailtje naar dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Rhine verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Rhine en zijn toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes
Invalid email address
je kan je op elk moment uitschrijven