Jessie is dringend op zoek naar een nieuwe thuis.

Door ernstige gezondheidsproblemen kan de verzorger van Jessie haar niet meer bieden wat ze nodig heeft. Liefdevolle familieleden stonden klaar om te helpen, maar jammer genoeg klikt het niet met de reeds aanwezige hond van het gezin. Daarom moet deze lieve meid op zoek naar een nieuwe plek.

Jessie is een Podenco van 7 jaar oud die al 6 jaar in Belgiƫ leeft, ze is dus gewend aan het leven in een gezin. Ze is een rustig en aanhankelijk meisje dat er graag wil bij horen. Ze houdt van wandelen, van rondrennen in de tuin, maar vooral van de nabijheid van iemand die haar graag wil zien.

Jessie vindt andere honden spannend, daarom plaatsen we haar niet in een gezin waar al een andere hond woont. Ook katten of andere dieren staan niet op het verlanglijstje van Jessie.

Voor Jessie zoeken we een rustig gezin zonder jonge kinderen en zonder andere dieren. We zijn op zoek naar iemand die haar als volwaardig gezinslid wil verwelkomen, haar aanvaardt zoals ze is, met haar op stap wil gaan, gezellig met haar samen wil zijn en haar veel liefde kan geven.

Ben jij deze persoon? Wil je meer info?

Stuur een mailtje naar dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Jessie verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Jessie en haar toekomstige adoptiegezin professioneel wordt ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes
Invalid email address
je kan je op elk moment uitschrijven