Jessie zoekt een nieuwe thuis


Jessie is het fiere metekind van Goedele Van Keer.


Door ernstige gezondheidsproblemen kan de verzorger van Jessie haar niet meer bieden wat ze nodig heeft. Liefdevolle familieleden stonden klaar om te helpen, maar jammer genoeg klikt het niet met de reeds aanwezige hond van het gezin. Daarom moet deze lieve meid op zoek naar een nieuwe plek.

Jessie is een Podenco van 7 jaar oud die al 6 jaar in Belgiƫ leeft, ze is dus gewend aan het leven in een gezin. Ze is een rustig en aanhankelijk meisje dat er graag wil bij horen. Ze houdt van wandelen, van rondrennen in de tuin, maar vooral van de nabijheid van iemand die haar graag wil zien.

Jessie vindt andere honden spannend, daarom plaatsen we haar niet in een gezin waar al een andere hond woont. Ook katten of andere dieren staan niet op het verlanglijstje van Jessie.

Voor Jessie zoeken we een rustig gezin zonder jonge kinderen en zonder andere dieren. We zijn op zoek naar iemand die haar als volwaardig gezinslid wil verwelkomen, haar aanvaardt zoals ze is, met haar op stap wil gaan, gezellig met haar samen wil zijn en haar veel liefde kan geven.

Jessie, welkom in De wereld van Nellie.

Interesse? Vul deze vragenlijst in, wij bezorgen jou de nodige informatie en maken met jou afspraken over waar en wanneer een eventueel bezoek kan plaatsvinden. Jessie bezoeken zonder afspraak is NIET mogelijk.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Jessie verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Jessie en haar toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Onze honden ter adoptie:

Scroll naar boven