Puck zoekt een nieuwe thuis

Puck is een reiziger, hoewel dat wellicht niet haar eigen keuze is. Ze werd in Roemenië geboren en kwam twee jaar geleden in België terecht. Ze was toen nog een pupje.

Wat was dat spannend, die verre reis, een andere omgeving met al die nieuwe indrukken, onbekende geuren, mensen in grote en kleine formaten. Dat die kleine mensjes dan ook nog andere vriendjes op bezoek kregen, dat vond Puck maar niks. Net zoals ze mannen- met hun zware stemmen en imponerende houding- eng vond. Toch kon Puck een fijne band opbouwen in het gezin en dan vooral met de vrouwelijke gezinsleden. Helaas lukte het dit eerste gezin niet om een veilige omgeving voor Puck te creëren, waardoor ze tijdelijk onderdak gevonden heeft bij een ander gezin. Mensen zonder kinderen, waar wel honden en andere dieren aanwezig zijn. Daar toont Puck dat ze best wel veerkrachtig is. Niet alleen kijkt ze geïnteresseerd vanop een afstandje toe, ze gaat op onderzoek uit en als ze je vertrouwt, duwt ze haar mooie snoetje tegen je hand ‘Kom, aai me nu maar’, lijkt ze dan te zeggen terwijl ze duidelijk maakt wat haar favoriete plekje is.

Voor Puck zijn we op zoek naar een rustig gezin dat veiligheid en voorspelbaarheid kan bieden. Een gezin zonder jonge kinderen dat op een zachte en liefdevolle manier met haar wil samenleven. De aanwezigheid van een andere stabiele hond kan een pluspunt zijn; Puck kan hier veel van leren.

Puck is nog een jonge hond, ze houdt van wandelen, wandelingen waar ze uitgebreid mag snuffelen, waar niets moet, waar ze op haar tempo kan ontdekken. Maar even graag ligt ze lang uit in de zetel en kan ze genieten van de rust. Ze is nieuwsgierig, speels en wil graag deel uitmaken van een fijn gezin.

Puck, welkom in De wereld van Nellie.

Interesse? Vul deze vragenlijst in, wij nemen contact op met jou.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Puck verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Dit betekent dat Puck en haar toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Onze honden ter adoptie:

Scroll naar boven