Luna zoekt een nieuwe thuis

Luna op ontdekking

Luna, een zachtaardig meisje van 13 maanden oud, begint haar zoektocht naar een nieuwe thuis.

Luna kende niet zo’n goeie start in haar prille leventje, maar werd opgevangen door een liefdevolgezin dat haar met de beste zorgen omringde. Ze kan het goed vinden met de kinderen van het gezin en leerde ook wennen aan de kippen die vrij in de tuin rondlopen, maar ze vindt vooral een grote steun in de andere hond van het gezin. Deze is haar favoriete speelkameraad. Door omstandigheden kan Luna niet meer in dit gezin blijven.

Luna is een lieve, aanhankelijke en speelse jonge hond die soms wat onzeker en angstig is. Daarom zoeken we voor Luna een rustig gezin dat haar met liefde en geduld wil ondersteunen en haar de kans wil geven meer zelfvertrouwen op te bouwen. Luna houdt ervan om te wandelen in de natuur, veel en uitgebreid te snuffelen en nieuwsgierig te mogen observeren. Een andere stabiele hond in het gezin zou voor Luna een steun en speelkameraad kunnen zijn. Wat wil ze graag bij iemand terecht komen die veel thuis is, want alleen thuisblijven vindt ze nog erg moeilijk…

Luna, welkom in De wereld van Nellie.

Interesse? Vul deze vragenlijst in, wij nemen contact op met jou.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Luna verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Luna en haar toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Onze honden ter adoptie:

Scroll naar boven