Gina zoekt een nieuwe thuis

Gina, een zachtaardige en lieve kruisin, is op zoek naar een nieuwe thuis. Met haar drie jaar jong is ze een speelse hond die een uitdaging zoekt in leuke dingen doen of lange wandelingen maken. Ze daagt graag uit tot spelen bij haar mens of bij de andere hond, dan is ze helemaal in haar nopjes.

Andere dieren vindt ze leuk, maar heeft van de andere hond in huis meegekregen achter katten aan te rennen. Met de juiste begeleiding kan dit gedrag zeker omgebogen worden. Ze is leergierig, energiek en een echte knuffelkont, maar heeft op haar tijd ook behoefte aan rust en liefde. Ze is wat geluidsgevoelig en kan daardoor wel eens reactief zijn met blaffen. Tijdens wandelingen kan ze andere mensen die op haar aflopen als spannend ervaren, ze wil er dan het liefst naartoe lopen en opspringen. Van happen is geen sprake.

Het samenleven met één van de gezinsleden valt voor beiden zwaar waardoor Gina niet krijgt wat ze verdient en dat is de reden dat ze haar een nieuw liefdevolle thuis gunnen. Het is onbekend hoe ze met hele kleine kinderen omgaat en gezien haar grootte misschien beter dat ze herplaatst wordt in een gezin met grotere kinderen en wellicht wel een andere hond als maatje.

Gina, welkom in de Wereld van Nellie.

Interesse? Vul deze vragenlijst in, wij bezorgen jou de nodige informatie en maken met jou afspraken over waar en wanneer een eventueel bezoek kan plaatsvinden. Gina bezoeken zonder afspraak is NIET mogelijk.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Gina verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Marion Bekkers. Dit betekent dat Gina en haar toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Onze honden ter adoptie:

Scroll naar boven