Novak zoekt een nieuwe thuis

Deze grote, vriendelijke reus is Novak. Een jongen die in zijn gezin met liefde omringd wordt. Vijf jaar geleden kwam hij er wonen en hij zou er altijd blijven. Helaas neemt het leven soms onverwachte wendingen waardoor een dier niet meer de zorg en aandacht kan krijgen die hij/zij verdient. Het meest liefdevolle dat je dan kan doen, is op zoek gaan naar een andere fijne thuis.

Wij willen Novak helpen in zijn zoektocht. Het is zo gemakkelijk om je te laten raken door een hond als Novak. Hij kijkt het leven lachend toe en wil er alles uithalen. Hij kan rennen als de beste maar even goed rustig wandelen en met zijn neus de omgeving ontdekken. Andere honden begroet hij vriendelijk en met respect. Hij wil er graag even mee spelen, om daarna opnieuw rustig zijn gang te gaan. Ook mensen benadert hij vriendelijk. Onbekende mensen worden zeer grondig en enthousiast onderzocht, van kop tot teen. Voor de mensen met wie hij samenleeft, is Novak een grote, aanhankelijke vriend.

Het ideale gezin voor Novak bestaat uit rustige mensen die houden van wandelen, die Novak de hond laten zijn die hij is, die hem een grote tuin kunnen bieden en hem als een volwaardig gezinslid verwelkomen. Het kunnen mensen zijn zonder andere hond of waar al een stabiele hond aanwezig is. Omwille van zijn grootte en enthousiasme plaatsen we Novak niet in een gezin met kinderen onder de 10 jaar.

Novak, welkom in de Wereld van Nellie.

Interesse? Vul deze vragenlijst in, wij bezorgen jou de nodige informatie en maken met jou afspraken over waar en wanneer een eventueel bezoek kan plaatsvinden. Novak bezoeken zonder afspraak is NIET mogelijk.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

De herplaatsing van Novak verloopt via een samenwerking tussen Together Alive vzw en Reninka Vanden Dorpe. Dit betekent dat Novak en zijn toekomstige adoptiegezin professioneel worden ondersteund tijdens en na het adoptieproces.

Onze honden ter adoptie:

Scroll naar boven